Thomsens hattrick sänkte SAIK

Villa Lidköping BK – SAIK

Det var Villa som började bäst – Joakim Andersson snodde bollen från Sandviken-försvararen och kunde enkelt spela fram Albin Thomsen som satte bollen mellan benen på Othén. 13 minuter senare åkte Joakim Andersson i djupet och smällde dit bollen lågt i vid första stolpen.

Villa försvarade sig disciplinerat och lät inte SAIK komma till några farliga lägen i första halvlek tills den 20:e minuten då Edvin Isaksson blev framspelad av Erik Säfström vid mitt plan som snyggt åkte genom Villas försvar och satt bollen mellan benen på Thimfors.

Minuterna senare var det Thomsens tur att skriva in sig i målprotokollet igen – denna gång på hörna.

Halvlek: 3-1

I andra halvlek börja SAIK starkt – ett högre tempo och mer fart på bollen resulterade till en del farliga lägen dock utan utdelning. Villa fortsatte att vara disciplinerade och spelade runt bollen i laget för att få Sandviken att gå bort sig men det dröjde till minut 50 innan Joakim Andersson gick emellan SAIK-försvararna och satte bollen i nät till 4-1.

I slutet av matchen fullbordade Albin Thomsen sitt hattrick med ett skott i dålig vinkel.

Slutresultat: 5-1